Raak mij aan! Touch me!

De favoriete boeken van jouw favoriete BookTokker, BookTuber of Bookstagrammer uitgelicht!

BookTok is een groeiend fenomeen op de app TikTok, waar mensen hun favoriete boeken delen met hun kijkers. Een BookTokker met veel invloed kan ervoor zorgen dat deze boeken zomaar immens populair worden. Om de trend wat toegankelijker te maken, maakt het Forum deze online boekenlijstjes tastbaar!

Elke maand lichten wij op 3 West de favoriete boeken van een online boekenfanaat uit die graag alles deelt over diens favoriete boeken! In de maand mei was Nora onze BookTokker.

Huidig BookTok plankje

Noraleest

Hoi, ik ben Nora, 25 jaar oud en ik werk & studeer in Groningen. Na mijn Bachelor Sociologie heb ik besloten een Bachelor Media Studies te doen, waar ik nu druk mee bezig ben.

Lezen is altijd al mijn hobby geweest, iets wat ik van huis uit heb meegekregen. Zolang ik mij kan herinneren namen mijn ouders mij mee naar de bibliotheek om boeken uit te zoeken.

Na honderden boeken te hebben verslonden besloot ik mijn liefde voor lezen te delen op TikTok (Boektok), waar ik heel veel prachtige mensen heb leren kennen. Mijn boeken selectie is een combinatie van boeken die ik geweldig vond vóór Boektok en boeken die ik heb leren kennen door middel van Boektok.

Laat me vooral weten wat je van de boeken vindt via

Noraleest

Vind ze ook online

Nog geen lid? >

Nog geen lid? >