Bereid je voor om je te verwonderen en te leren over de wereld van computeranimatie, stop-motion en tekenfilms.

Zaterdag 29 mei 2021 lanceert het Forum zijn eigen animatiefestival Framed! Een dag barstensvol films en masterclasses van lokale en (inter)nationale makers. Voor iedereen die vroeger genoot van The Lion King en zich de eerste Toy Story nog kan herinneren: 

Op Platform F volg je zaterdag 29 mei live vanuit je eigen huiskamer talkshows, masterclasses en shorts. Bekijk hier het programma, interviews met makers en onze kijktips!

Framed x Picl

Een prachtige selectie van de beste korte en lange animatiefilms van de afgelopen jaren. Te zien in onze onlinezaal Picl!

Online én in de zaal

Omdat we nog niet zeker weten of op 29 mei de deuren weer open mogen (we hopen het natuurlijk wel!), hebben we fysieke voorstellingen én online events gepland. Bekijk hier de fysieke events. Op donderdag 13 mei start (onder voorbehoud) de kaartverkoop voor de fysieke voorstellingen.

Hoe werkt het?

Kies de programma's die jij graag wilt zien en koop je tickets. Dit kan tot zaterdag 29 mei 10.00 uur. Voor de voorstelling ontvang je een mail met de gegevens die je nodig hebt om de livestream te volgen en live mee te praten in de chat! Let op: live is live. Het is niet mogelijk om de voorstelling op een later moment terug te kijken.