Raak mij aan! Touch me!

Kenniscafé 'Over de immateriële schaderegeling, het verhalenplatform van het IMG en erkenning'

In november 2021 is het IMG begonnen met het gefaseerd uitrollen van de immateriële schaderegeling. Hoe staat het ervoor sinds we in juni 2021 met het IMG hierover in gesprek gingen? Wat zijn de uitkomsten van de pilot en hoe hebben de uitkomsten hiervan de huidige regeling beïnvloed? Op dinsdag 15 februari 13.00-14.30 uur gaan we wederom in gesprek met het IMG en twee experts over hoe deze regeling kan bijdragen aan het doel om een mate van genoegdoening te verschaffen.

Tijdens het Kenniscafé vertelt het IMG ook over het verhalenplatform dat zij onlangs hebben gelanceerd. Het verhalenplatform is een initiatief om ruimte te bieden aan mensen voor het vertellen van een persoonlijk verhaal omtrent de gaswinningsproblematiek. 

Naast Bas Kortmann (Hoogleraar burgerlijk recht en voorzitter Bestuur IMG) en Alex Sheerazi (Communicatiemanager IMG), nemen ook Nina Huygen (Manager Rijksoverheid) en Hanneke Muthert (Adjunct hoogleraar godsdienstpsychologie met bijzondere aandacht voor geestelijke verzorging en welzijn) weer deel aan het Kenniscafé. Zij geven vanuit hun eigen expertise een visie op de recente ontwikkelingen bij het IMG, het dossier en de gemoedstoestand van bewoners in het gebied. Er is tijdens de live uitzending ruimte voor het stellen van (online) vragen.

Je bent van harte welkom op dit fysieke evenement in de Rabozaal van het Forum Groningen. Het Kenniscafé online volgen kan natuurlijk ook. Na afloop vindt een netwerkmoment plaats met koffie/thee. Laat je het ons weten als je aanwezig wilt zijn?

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws en onze activiteiten? We mogen je helaas niet zomaar aan onze contactenlijst toevoegen. Maar via onderstaande knop kun je je aanmelden voor onze nieuwsbrief! 

aanmelden