Een mini-college van de maker van o.a. Undone en Junkyard.

Tijdens deze editie van Storyworld presenteert zal Hisko Hulsing vertellen over zijn ontwikkeling als animatieregisseur, maar ook over zijn werk als illustrator en kunstschilder. Hij vertelt ook over de serie Undone, die gedeeltelijk in Amsterdam en gedeeltelijk in Los Angeles is gemaakt.

Hij maakte prijswinnende korte films, zoals Junkyard (2012) en regisseerde de animatiescènes in de Kurt Cobain-documentaire Montage of Heck (2015). Voor Amazon Prime maakte hij de serie Undone, een animatieserie voor volwassenen, die door veel critici werd gerekend tot de beste televisieseries van 2019.

Online livestream

Zaterdag 29 mei om 15.30 uur / € 7,50 per ticket.

tickets

Hoe werkt het?

Koop je tickets hier. Dit kan tot zaterdag 29 mei 10.00 uur. Voor de voorstelling ontvang je een mail met de gegevens die je nodig hebt om de livestream te volgen en live mee te praten in de chat! Geen mail ontvangen? Laat het ons weten via onderstaande knop.

Let op: live is live. Het programma is niet later terug te kijken.

Talkshow bijwonen in het Forum? Kijk hier!

mailen

Meer Framed

  • Film
  • Animatiefestival

Framed x Picl

  • Talk
  • Tech

TechTalks050 Sneller fit na Covid-19

Maandag 15 februari | 18:45
Sneller herstellen na Covid-19 door de laatste technologische ontwikkelingen

Framed

Zaterdag 29 mei lanceert het Forum zijn eigen animatiefestival Framed! Een dag die barst van de films en masterclasses van lokale en (inter)nationale makers. Bekijk het hele programma en onze kijktips!