Raak mij aan! Touch me!

Stem op je favoriete Stripalbum!

Storyworld en Het Stripschap hebben de handen ineengeslagen voor de jaarlijkse uitreiking van de Stripschapprijzen. Daarom wordt dit jaar ook voor de eerste keer de Storyworld publieksprijs uitgereikt.

Storyworld heeft een nauwe band met de bibliotheek. Beide maken deel uit van het Forum in Groningen. Daarom bestaat de genomineerdenlijst voor deze prijs uit de auteurs die in 2021 het meest werden uitgeleend. Het gaat om schrijvers uit het Nederlandse taalgebied, vandaar dat je hier ook de Belgische auteur Ben Gijsemans tegenkomt. 

Breng hier je stem uit op jouw favoriet. Dat kan tot zondag 3 juli. Op 9 juli wordt de winnaar bekend gemaakt tijdens de uitreiking van de jaarlijkse Stripschapprijzen in het Forum.

Iedereen kan één stem uitbrengen op één van de 10 genomineerde albums. Wil je op Aaron stemmen? Scroll dan naar beneden, vul je e-mailadres in en stem!

11454

Ben Gijsemans

Aaron

2020, 208 pagina’s

Geijselmans verbeeld de innerlijke worsteling van Aaron, een twintigjarige jongen bij wie voelen en denken met elkaar in conflict lijken te staan.

Stem hier op Aaron