Raak mij aan! Touch me!

Psychologisch drama over fitness-influencer Sylwia, die na een confrontatie met een stalker het perfecte plaatje van zichzelf moet bijstellen.

Sylwia is een fitnessfenomeen en -influencer. Ze heeft honderdduizenden volgers, een prachtig appartement en een hondje, Jackson. Haar hele leven draait om work-outs, posts en de relatie met haar trouwe achterban.

De film begint met een energieke, wervelend gefilmde groepsles in een mall. Daar wordt duidelijk hoe groot haar impact is en met hoeveel liefde ze haar fans tegemoetkomt. Met hen deelt ze alles, zelfs haar wanhoop en eenzaamheid, iets wat haar door haar manager niet in dank wordt afgenomen. Haar perfecte leven krijgt een onverwachte wending wanneer ze wordt geconfronteerd met een stalker, een pathetische man met wie ze meer gemeen blijkt te hebben dan ze wil toegeven.

De dynamische camera volgt Sylwia − een rol geschreven op het superstrakke lijf van de indrukwekkend acterende Magdelena Kolesnik − van dichtbij en overal, en registreert minutieus hoe door de barsten in haar vlekkeloze masker langzaam een mens zichtbaar wordt.

Deze film is Pools en Engels gesproken en is zowel met Nederlandse als Engelse ondertiteling beschikbaar.

Te laat..!

Voor deze film is de online kijkperiode voorbij. Maar geen paniek: later dit jaar is hij zeker nog in het Forum te zien.

Op de hoogte blijven van de premièredatum? Meld je aan voor de filmnieuwsbrief.

Filmnieuwsbrief