Raak mij aan! Touch me!

 

Het spraakmakende begin van je weekend!

Benieuwd naar de gasten en onderwerpen? Abonneer je op de Instapagina @talkofthetown050.

Gasten afl. 11

Iris Scholten
Iris Scholten is promovendus aan de RUG, maar in haar vrije tijd traint ze met ongekend zware gewichten. Ze is inmiddels drievoudig Nederlands kampioen powerliften. Een relatief nieuwe sport die draait om drie oefeningen: squat, brenchpress en een deadlift. Eigenlijk komt het erop neer dat de sporters zoveel mogelijk gewicht moeten tillen. "175 kilo squatten zegt mensen heel weinig, dus ik zeg altijd maar dat ik vier koelkasten optil," aldus Iris.

Sanne ten Wolde
Sanne verblijdt ons deze week weer met een van haar columns. Gefasineerd door het gewone en ongewone neemt ze ons mee door haar ogen, van pummeligheid tot schoonheid, zonder arrogantie en een hoop vriendelijkheid. Deinst niet terug voor oncenventionele ethische vraagstukken maar kruipt snel in haar hol als er regels in het spel zijn. 

Wing It (artiest)
Het alternatieve rockduo Wing It komt optreden. Al spelend tijdens de lockdown en in extreme weersomstandigheden kreeg het duo erkenning voor hun doorzettingsvermogenom op te treden. Na een verhuizing naar Amsterdam werkt het Braziliaans-Duitse duo nu aan de aankomende twee singles. 

Maaike Bos
Maaike Bos krijgt regelmatig van mensen te horen dat ze haar gezien hebben op plekken waar ze op dat moment helemaal niet was. Iemand in Groningen lijkt blijkbaar enorm op haar. Zoveel zelfs dat een kennis eens een stukje met iemand is meegefietst waarvan hij dacht dat zij het was. Ze besloot op zoek te gaan naar haar dubbelganger en plaatste een oproep op Facebook en kreeg enorm veel reacties. In Talk of The Town vertelt ze over haar speurtoch. 

Wesley Pechler
Hij doneerder vorige jaar anoniem een van zijn nieren aan een onbekende. Waarom? Hij vertelt zijn verhaal aan Nathan. 

William Pomp
De sportverslagever van DVHN vertelt over de laatste ontwikkelingen bij FC Groningen. 

Leestip

  • Voeding ; Sport
Stephanie Scheirlynck, Heikki Verdurme ; Katrien Van De Steene
Het sportkookboek voor krachtsport [Boek] : verbeter je sportprestaties met de juiste voeding