Raak mij aan! Touch me!

Foto © Siese Veenstra

Het spraakmakende begin van je weekend! Elke vrijdag om 17.00 uur in Forum Groningen. Schuif aan bij het Camera Café op 5 West!

Benieuwd naar de gasten en onderwerpen? Abonneer je op de instapagina @talkofthetown050.

Boekentips

  • Facebook Twitter LinkedIn Instagram YouTube Pinterest Snapchat TikTok Twitch
EljaDaae, 
Super social [Boek] : 500+ strategieën, cases en praktische tips voor het zakelijk gebruik van Facebook, Twitter, Pinterest, YouTube, Instagram en LinkedIn
  • Vluchtelingenkampen Lesbos dagboeken Vluchtelingenhulp
PascalDebruyne GastonVan Dijck
Zo was Moria [Boek]
  • Vluchtelingenkampen Frankrijk Verhalen
SamiraAtillah, 
Zijn naam was Youssef [Boek] : een ongecensureerd verslag uit het vluchtelingenkamp
  • Vluchtelingen Europa Asielzoekers ; Vluchtelingenhulp
LindaPolman, 
Niemand wil ze hebben [Boek] : Europa en zijn vluchtelingen
  • Huishoudelijke voorlichting
SophieMartin KostiantynFedorov M.Lindt
De allerbeste life hacks voor studenten [Boek]

Talk of the Town is een luchtige talkshow die elke vrijdagmiddag terugkijkt op de week die was, en een blik vooruit op de week die komen gaat. Met actuele gasten, live muziek, vaste columnisten en inbellende kijkers! 

Talk of the Town wordt wisselend gepresenteerd door Lara Harbers en Nathan de Vries. De show wordt live uitgezonden vanuit het Camera Café in Forum Groningen, en is te volgen op forum.nl, dvhn.nl, Facebook, YouTube en Instagram. De talkshow is later ook terug te kijken, en te beluisteren als podcast. Zodra het corona-technisch kan, is publiek uiteraard welkom om aan te schuiven.

Talk of the Town wordt georganiseerd i.s.m. Dagblad van het Noorden. 

Seizoen 1 terugkijken?

Hosts Talk of the Town

Vanuit de hoofdstad van het Noorden presenteren Nathan en Lara elke week Talk of the Town.

Stadjer Nathan de Vries is presentator en programmamaker. Met zijn 29 jaren heeft hij al een behoorlijke rugzak aan ervaring. Zo presenteerde hij o.a. Spuiten en Slikken en de Keuringsdienst van waarde. Hij is nieuwsgierig, ad rem en beschikt over de nodige zelfspot. 

Lara Harbers is presentator, schrijver, podcastmaker en vaste samenwerkingspartner van kunstcollectief WERC. Als presentator bij organisaties als het NNT, Eurosonic/Noorderslag en De Kunstbende is Lara niet meer weg te denken uit het culturele veld van Noord-Nederland. Met nieuwsgierigheid, scherpe vragen en een flinke dosis humor zorgt ze voor prikkelende en interessante interviews.

Foto © Siese Veenstra