Raak mij aan! Touch me!

 

 

Het spraakmakende begin van je weekend!

Benieuwd naar de gasten en onderwerpen? Abonneer je op de Instapagina @talkofthetown050.

Gasten show 3

Ina Reitzema

Ina Reitzema, verslaggever bij Dagblad van het Noorden blikt samen met ons terug op de week die was en vertelt over de klopjacht op de verdachten van de steekpartij in Helpman. Hoe konden de verdachten tot Noord-Frankrijk komen? Waarom wil de politie niets kwijt aan Ina? En hoe komt ze dan eigenlijk aan alle informatie?

Ina Reitzema

Hans Nijland Voormalig directeur FC Groningen

Hij overleefde 23 jaar in de voetbaljungle. Tussen 1996 en 2019 zag hij de voetbalindustrie met zijn eigen ogen exploderen. Voetballers werden handelswaar en Hans belandde van de ene miljoenendeal in de andere met Arjen Robben, Luis Suárez, Dusan Tadic en Virgil van Dijk. Maar er zaten ook een paar ongekende missers tussen. In zijn boek Boerenbluf op de transfermarkt neemt hij ons mee naar de onderhandelingstafels en doet verslag van zijn belevenissen achter de schermen van de grootste entertainmentindustrie!

Hans Nijland Voormalig directeur FC Groningen

Jelle Mulder komt muziek maken

Hij is een 24-jarige zanger-liedjesschrijver-muzikant uit Stad. Pop, funk, blues of zelfs rap - met zijn muziek geeft hij kleine stukjes perspectief op liefde, vriendschap, angst, seks, dans, dromen en verdriet. Zowel in de Engelse taal als - deze keer met het nummer 'Tis al goed  - in het Nederlands.

Jelle Mulder komt muziek maken

Sisi van Halsema

Sisi is MA student Journalistiek aan de RUG schreef een prachtig artikel over de Noorderhaven en ze komt samen met bewoonster Nina Visser vertellen over het wel & wee en het wonen in de woonschepenhaven!

Sisi van Halsema

Sanne ten Wolde

De columnist van vandaag is Sanne ten Wolde, social media prinses met betoverende filosofische kwaliteiten. Weet wonderbaarlijk genoeg hoe ze tegelijk spontaan én bedachtzaam kan zijn waardoor ze zowel het hart van de scepticus als wel het verstand van de gevoelsmens weet te raken. 

Sanne ten Wolde

Talk of the Town is een luchtige talkshow die elke vrijdagmiddag terugkijkt op de week die was, en een blik vooruit op de week die komen gaat. Met actuele gasten, live muziek, vaste columnisten en inbellende kijkers! 

Talk of the Town wordt wisselend gepresenteerd door Lara Harbers en Nathan de Vries. De show wordt live uitgezonden vanuit het Camera Café in Forum Groningen, en is te volgen op forum.nl, dvhn.nl, Facebook, YouTube en Instagram. De talkshow is later ook terug te kijken, en te beluisteren als podcast. Zodra het corona-technisch kan, is publiek uiteraard welkom om aan te schuiven.

Talk of the Town wordt georganiseerd i.s.m. Dagblad van het Noorden.