Raak mij aan! Touch me!

 

 

Het spraakmakende begin van je weekend!

Benieuwd naar de gasten en onderwerpen? Abonneer je op de Instapagina @talkofthetown050.

Gasten show 4

Guus Mulder
Naast Talk of the Town is er aanstaande vrijdag nog meer te zien: de finale van The Voice of Holland! En daarom hebben wij Guus Mulder uitgenodigd. Guus kan Lara alles vertellen over zijn deelname aan TVOH en zijn eigen ontwikkeling als artiest na de uitzendingen.

Anastasia Von Beaverhausen & Albert van den Oever
Groningen krijgt een echte Drag Show Bar! Eigenaar Albert van den Oever opent binnenkort in het voormalige De Rits aan de Pottebakkersrijge The House of Scandal. De bar gaat hét onderkomen worden voor dragqueens van het noorden, zo ook voor Albert's eigen alter ego Mildred Scandal. Albert is vrijdag te gast met niemand minder dan drag queen Anastasia Von Beaverhausen. Ze is een drag dj, host, entertainer en brein achter vele feesten in Noord-Nederland.

Sander Dekker
Sander is journalist bij Dagblad van het Noorden en deed vanaf het eerste moment verslag van de 'zaak Ruinerwold.' Samen met collega's schreef hij meerdere spraakmakende stukken over het gezin uit de boerderij. Deze week begon de documentaireserie over de kinderen. Wat viel hem op? En wat kunnen we nog verwachten?

Talk of the Town is een luchtige talkshow die elke vrijdagmiddag terugkijkt op de week die was, en een blik vooruit op de week die komen gaat. Met actuele gasten, live muziek, vaste columnisten en inbellende kijkers! 

Talk of the Town wordt wisselend gepresenteerd door Lara Harbers en Nathan de Vries. De show wordt live uitgezonden vanuit het Camera Café in Forum Groningen, en is te volgen op forum.nl, dvhn.nl, Facebook, YouTube en Instagram. De talkshow is later ook terug te kijken, en te beluisteren als podcast. Zodra het corona-technisch kan, is publiek uiteraard welkom om aan te schuiven.

Talk of the Town wordt georganiseerd i.s.m. Dagblad van het Noorden.