Raak mij aan! Touch me!

 

 

Het spraakmakende begin van je weekend!

Benieuwd naar de gasten en onderwerpen? Abonneer je op de Instapagina @talkofthetown050.

Gasten afl. 8

The Smooth Brothers
Altijd volle bak, altijd rijen voor de deur. Groningen is gek op The Smooth Brothers en nu is het tijd voor Utrecht, vorige week opende daar het tweede filiaal van de broers. De broer Yama en Ziki vertellen hun indrukweekende verhaal vrijdag bij Lara. Hoe ze als vluchteling naar Nederland kwamen, hoe Yama psycholoog werd, Ziki in Amerika woonde en hoe ze nu als smoothiebazen klaar zijn om de wereld te veroveren. 

Sander Dekker
De documentaire 'De Kinderen van Ruinerwold' greep alle kijkers naar de strot. Ook journalist Sander Dekker, hoe vaak hij ook al over het onderwerp geschreven heeft. Sander deed vanaf het eerste moment verslag van de familie die in één klap wereldnieuws werd. Vrijdag bespreekt hij met Lara de documentaire en de laatste stand van zaken. Hoe is het nu met de kinderen? Waarom is er een crowdfundingsactie voor ze gestart? En hoezo komt er misschien nog een rechtzaak. 

Fred Goverde
Fred Goverde Rocks maakt catchy gitaarpop met koortjes en rammelende gitaren. Het is muziek met een eigenwijze, jonge energie en messcherpe Nederlandse teksten. Vrijdag komt zijn debuut-EP 'Goovurduh' uit op vinyl, CD en alle streamingdiensten.

Anna Kruithof
Heb je je ooit wel eens afgevraagd hoe je in vredesnaam de weg moet vinden als je niks kan zien? En stel je dan eens voor dat je op een paard zit... Anna Kruithof weet hoe dat is, paardrijden als je blind bent. Binnenkort gaat ze een avontuur aan met haar paard door 100km paard te rijden voor het goede doel. Hoe Anne voorkomt dat ze verdwaald of in de bosjes belandt? Check het vrijdag in TOTT. 

Toepasselijke boeken

  • Zaak Ruinerwold
Silvan Schoonhoven, Marcel Vink
Spookhoeve Ruinerwold [Boek] : mysterie van een duister gezin ontrafeld
  • Paardrijden ; Trektochten
Carolien Staal,
Op trektocht met je paard [Boek] : praktijkboek voor lange buitenritten en meerdaagse tochten
  • Gehandicapten ; Sociaalpsychologische aspecten
Dirk De Wachter, Manu Keirse
Goed leven met kwetsbaarheid en beperking [Boek]
  • Blenderrecepten ; Groentesappen ; Vruchtensappen
Fern Green, Deirdre Rooney ; Renate Hagenouw ; Leonie Hardeman
Sport- en energiedrankjes [Boek] : 69 recepten voor gezonde drankjes vol energie
  • Blenderrecepten ; Vruchtensappen ; Groentesappen
Suzannah Olivier, Joanna Farrow ; Gus Filgate ; Mariƫlle Steinpatz ; Heleen Silvis
Minibijbel sappen & smoothies [Boek] : gezonde en verfrissende sapjes, cocktails & smoothies
  • Blenderrecepten ; Vruchtensappen ; Groentesappen
David Frenkiel, Luise Vindahl ; Roselle de Jong ; Arianne Raamstijn
The green kitchen smoothies [Boek] : meer dan 50 recepten voor smoothies, sapjes, granola's en desserts

Talk of the Town is een luchtige talkshow die elke vrijdagmiddag terugkijkt op de week die was, en een blik vooruit op de week die komen gaat. Met actuele gasten, live muziek, vaste columnisten en inbellende kijkers! 

Talk of the Town wordt wisselend gepresenteerd door Lara Harbers en Nathan de Vries. De show wordt live uitgezonden vanuit het Camera Café in Forum Groningen, en is te volgen op forum.nl, dvhn.nl, Facebook, YouTube en Instagram. De talkshow is later ook terug te kijken, en te beluisteren als podcast. Zodra het corona-technisch kan, is publiek uiteraard welkom om aan te schuiven.

Talk of the Town wordt georganiseerd i.s.m. Dagblad van het Noorden.