Raak mij aan! Touch me!

Vakjury

Naast de publieksprijs is er net als elk jaar ook een vakjury.

Maak alvast kennis!

Marjoleine Boonstra

Marjoleine Boonstra (1959) is  filmmaker, beeldend kunstenaar en fotograaf met meer dan 25 jaar ervaring. Haar werk draait altijd rond het thema: wat houdt de mensheid in leven. En haar documentaires worden vertoond op filmfestivals over de hele wereld en zijn vele malen bekroond.

https://marjoleineboonstra.onfabrik.com

Marjoleine Boonstra

Vamba Sherif

Vamba Sherif (Liberia, 1973) is schrijver, journalist, filmrecensent en woont sinds 1993 in Nederland. Hij schreef verschillende romans, o.a. het autobiografische Ongekende liefde. Zijn werk is in verschillende talen verschenen. En hij was medesamensteller van de verhalenbundel Zwart, met Afro-Europese literatuur uit de Lage Landen.

https://www.singeluitgeverijen.nl/auteur/vamba-sherif-2/

Vamba Sherif

Esther Rots

Esther Rots (1972) schrijft, regisseert, produceert en monteert films. Haar opleiding was aan de kunstacademie in Arnhem, gevolgd door een jaar Filmacademie. Haar debuutfilm Kan door huid heen ging in première op de Berlinale, won vele (internationale) prijzen waaronder drie Gouden Kalveren, de Ingmar Bergman Award en een Fipresci. Het werd de publieksfavoriet van Rialto Amsterdam en uitgeroepen tot Beste Nederlandse Film van 2009.

https://rotsfilmwerk.nl

Esther Rots